• head_banner_01

Babagan awake dhewe

JWCOR Ngirim Masa Depan Kanggo Sampeyan

Nggedhekake potensial bisnis sampeyan karo Produksi Garmen sing trampil JWCOR sajrone pengalaman industri luwih saka 10 taun

Sapa kita?

JWCOR didegaké ing taun 2007. We are spesialis ing manufaktur activewear wanita, kayata tops, leggings yoga, celonone, celana pendek, bra olahraga, jaket, jas, hoodies lan liya-liyane. Produk kita kabeh babagan inspirasi lan kesempurnaan wiwit dina pisanan kita. padha didegaké.

Swara dasawarsa kepungkur, kita wis sante reputasi dhuwur kanggo kualitas, feminitas, keanggunan lan comfort unggul antarane kita kedhaftar kabeh ndonya.

2
3

Saiki kita nggarap macem-macem merek saka sak ndonya.Misi kita yaiku nyedhiyakake klien lan kooperator pengalaman paling apik kanggo produk lan layanan kita.

Kita gelem ngembangake gaya anyar utamane kanggo sampeyan lan nampani desain khusus dhewe.

We duwe tim hasrat lan enom, karo luwih saka 20 Staff sales lan luwih saka 100 karyawan produksi, kita nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan siji-kanggo-siji.

Miturut syarat pelanggan sing beda-beda, kita bakal nindakake komunikasi sing efektif lan ngirimake kabutuhan pelanggan menyang departemen produksi, supaya bisa nyedhiyakake produk sing marem kanthi cepet.

21

Video Kita

Sertifikasi kita

1
2

Kantor kita

Kantor SH 1
2. Kantor SH
IMG_1007
IMG_1005

Pabrik Kita

55
1 (5)
1 (4)
1 (6)
1 (9)
6
1 (18)
8
1 (13)

Nilai Kita

102

Profesional

Berarti nglakoni sing bener, dudu sing gampang.Kanthi semangat iki, JWCOR tetep sesambungan karo klompok staf lan pelanggan kanthi rapet kanggo mesthekake yen saben kemajuan wis bener.Sampeyan bisa lega karo kita.

112

Internasional

JW Garment wis dadi mitra jangka panjang karo akeh pelanggan ing saindenging jagad.Kita ngajak pelanggan global kanggo mbangun kemitraan bisnis sing saling migunani.

123

Percaya

Apa sing kita entuk saben dina liwat komunikasi sing mbukak lan jujur ​​lan kanthi ngutamakake kabutuhan klien ing ndhuwur.

131

Pionir

Kita yakin manawa keahlian karo desain anyar ing persimpangan manufaktur, inovasi lan perdagangan penting.

Kita minangka mitra Garment khusus sampeyan!

Hubungi kita kanggo pitakonan, konsultasi utawa enggo bareng informasi