• head_banner_01

Pabrik Legging Yoga Perasaan Nude

yoga-legging-kanggo-cah wadon-ing-gym

NUDFIL Nude Feeling Crotchless Yoga Pants ing Gym

Harga FOB: Hubungi kita

MOQ: 100pcs - 300pcs

Kemampuan sumber: 100000 Pieces saben Wulan

 

Poin Sell:

A. Perasaan Mudo: Bahan legging wanita aktif banget entheng lan alus kaya kulit kaping pindho.

B. Kain sing nyerep kringet: sandhangan olahraga mewah sing mbantu njaga awak garing lan adhem.

C. Four-way stretch Fabric: Fitur inovatif iki ngidini kain kanggo babagan ing kabeh arah.

D. waistband dhuwur: unsur desain iki njamin jangkoan optimal lan support, nyegah sumelang utawa lemari klambi mishaps sak sesi Yoga.

E. Kanthong sing didhelikake: kanthi strategis diselehake ing sabuk pinggang.

 

Produsen Busana Aktif kanthi Pengalaman Luwih saka 10 Taun

rincian produk

Jeneng produk Celana Yoga China kanthi Kanthong
Bahan 80% Nylon, 20% Spandex
Ukuran S, M, L, XL
Bobot 220g
Paket OPP film packing + karton ekspor utawa adat
OEM & ODM Ya - Supplier Activewear China
MOQ 100pcs-300pcs
Pangiriman 3-5 Dina Kerja Sawise Pembayaran Ditampa
Rega $7.0 - $8.0
Kapabilitas pasokan 100000 Piece saben Wulan
layanan sampel Sampel Gratis!

-DESKRIPSI-

telanjang-koyo-nilon-kain

Mudo Koyo Farbic

Bahan kasebut entheng lan alus, mula kaya kulit kaping pindho.

dhuwur-pinggul-yoga-legging-kanggo-wanita

Desain Kanthong Didhelikake

Legging iki diselehake kanthi strategis ing pinggang.

stretch-activewear-legging-high-qualty-pabrik

Kain stretch papat arah

Fitur inovatif iki ngidini kain kanggo mulet ing kabeh arah.

dhuwur-pinggul-yoga-celana-karo-kantong

Desain Waistband Dhuwur

Unsur desain iki njamin jangkoan lan dhukungan sing optimal.

lURIP SEHAT

JWCOR Nggawe BRAND ACTIVEWEAR Panjenengan

Kanthi IDEAS sarwa lan PROFESIONAL Customized

kakhi-yoga-legging-in-gym-wear
Chestnut-yoga-celana-aktif-pabrik
bocah-bocah wadon-legging-kanggo-yoga-nganggo-pabrik
gym-nyandhang-legging-pabrik-in-china
wanita-celonone-mlaku-produsen
yoga-legging-merek-logo
situs-situs-sandhangan-yoga paling apik
sandhangan yoga paling terjangkau
womens-black-activewear-celana

REFERENSI SIZE

yoga-legging-pabrik

Babagan awake dhewe

JW-perusahaan
JW-kantor-nuduhake
1

JWCOR, produsen nyandhang yoga, iki diadegaké ing 2009. We are spesialis ing manufaktur activewear wanita lan dancewear kayata tops, leggings Yoga, celonone, celana pendek, kotang olahraga, jaket, jas, hoodies, leotard tari, kathok ketat, aksesoris lan sapiturute. Produk kita kabeh babagan inspirasi lan kesempurnaan wiwit dina pisanan kita diadegake.

Swara dasawarsa kepungkur, kita wis sante reputasi dhuwur kanggo kualitas, feminitas, keanggunan lan comfort unggul antarane kita kedhaftar kabeh ndonya.

Saiki minangka produsen sandhangan yoga nggarap macem-macem merek saka saindenging jagad.Misi kita yaiku nyedhiyakake klien lan kooperator pengalaman paling apik kanggo produk lan layanan kita.

Kita gelem ngembangake gaya anyar utamane kanggo sampeyan lan nampani desain khusus dhewe.

We duwe tim hasrat lan enom, karo luwih saka 40 Staff sales lan luwih saka 200 karyawan produksi, kita nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan siji-kanggo-siji.

Miturut syarat pelanggan sing beda-beda, kita bakal nindakake komunikasi sing efektif lan ngirimake kabutuhan pelanggan menyang departemen produksi, supaya bisa nyedhiyakake produk sing marem kanthi cepet.

otomatis-FACTORY-YOGA-WEAR-ACTIVEWEAR-LEGGINGS
JW-FACTORY-WORKIG

SERTIFIKASI

1
1
1

Pelanggan kita

JW wis kerjasama long-term karoALO YOGA, BEYOND YOGA, Swara OUTDOOR, TRAGET, COSTCO, Peralatan Rekreasi.Nyedhiyakake kanthi rutin saben taun.Kita minangka produsen busana fitness, ngerti perkembangan paling anyar ing industri olahraga, lan bisa menehi pandhuan lan saran sing migunani supaya sampeyan bisa adol lan berkembang luwih apik.Kita uga dadi vendor grosir aktif, para pelanggan ana ing saindenging jagad.Kita kenal karo pasar lan kabijakan saka macem-macem negara lan ngerti tren produk populer.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kapan wae!

yoga-leggings-show
24

FAQ

Q1: Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Q2: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

Q3: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Q4: Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Q5: Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.

Q6: Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong

Q7: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Q8: Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.