• Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude

Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude

Poin Sell:

A. Perasaan Nude: Materi sing entheng lan alus nganti kaya kulit kaping pindho.

B. Kain sing nyerep kringet: sing mbantu awak tetep garing lan adhem.

C. Four-way stretch Fabric: Fitur inovatif iki ngidini kain kanggo babagan ing kabeh arah.

D. waistband dhuwur: Unsur desain iki njamin jangkoan optimal lan support, nyegah sembarang sumelang utawa lemari klambi mishaps sak sesi Yoga.

E. Kanthong sing didhelikake: kanthi strategis diselehake ing sabuk pinggang.

Pabrik Legging JW, minangka pabrik busana yoga profesional, mesthekake yen produke cocog karo standar sing paling dhuwur.Kanthi fokus ing bahan berkualitas tinggi, pakaryan sing unggul, lan perhatian sing tliti babagan rincian, legging dijamin nambah pengalaman yoga apa wae.

  • Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude
  • Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude
  • Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude
  • Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude
  • Pabrik Legging Yoga Nude Feeling Nude

  • Harga FOB:Kontak karo kita
  • MOQ:100pcs - 300pcs
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produsen Profesional kanthi Pengalaman Luwih saka 10 Taun

    rincian produk

    Jeneng produk Nude Feeling Activewear Yoga Legging
    Bahan 80% Nylon, 20% Spandex
    Ukuran S, M, L, XL
    Bobot 220g
    Paket OPP film packing + karton ekspor utawa adat
    OEM & ODM ya wis
    MOQ 1 pc
    Pangiriman 3-5 Dina Kerja Sawise Pembayaran Ditampa
    Rega $7.0 - $8.0
    Kapabilitas pasokan 30000 Piece saben Wulan
    layanan sampel Sampel Gratis!

    -DESKRIPSI-

    telanjang-koyo-nilon-kain

    Mudo Koyo Farbic

    Bahan kasebut entheng lan alus, mula kaya kulit kaping pindho.

    dhuwur-pinggul-yoga-legging-kanggo-wanita

    Desain Kanthong Didhelikake

    Legging iki diselehake kanthi strategis ing pinggang.

    stretch-activewear-legging-high-qualty-pabrik

    Kain stretch papat arah

    Fitur inovatif iki ngidini kain kanggo mulet ing kabeh arah.

    dhuwur-pinggul-yoga-celana-karo-kantong

    Desain Waistband Dhuwur

    Unsur desain iki njamin jangkoan lan dhukungan sing optimal.

    lURIP SEHAT

    JWCOR Nggawe BRAND AKTIF dhewe

    WITH IDEAS sarwa WITH PROFASHIONAL Customized

    kakhi-yoga-legging-in-gym-wear
    Chestnut-yoga-celana-aktif-pabrik
    bocah-bocah wadon-legging-kanggo-yoga-nganggo-pabrik
    gym-nyandhang-legging-pabrik-in-china
    wanita-celonone-mlaku-produsen
    yoga-legging-merek-logo
    situs-situs-sandhangan-yoga paling apik
    sandhangan yoga paling terjangkau
    womens-black-activewear-celana

    OEM/ODM DESIGN

    ACTIVEWEAR-YOGA-PABRIK-KAnggo-LEGGING

    Babagan awake dhewe

    JW-perusahaan
    JW-kantor-nuduhake
    1

    JWCOR didegaké ing taun 2009. We are spesialis ing manufaktur activewear wanita lan dancewear kayata tops, leggings yoga, celonone, celana pendek, bra olahraga, jaket, jas, hoodies, leotard tari, kathok ketat, aksesoris lan liya-liyane. inspirasi lan kesempurnaan saka dina pisanan kita diadegaké.

    Swara dasawarsa kepungkur, kita wis sante reputasi dhuwur kanggo kualitas, feminitas, keanggunan lan comfort unggul antarane kita kedhaftar kabeh ndonya.

    Saiki kita nggarap macem-macem merek saka sak ndonya.Misi kita yaiku nyedhiyakake klien lan kooperator pengalaman paling apik kanggo produk lan layanan kita.

    Kita gelem ngembangake gaya anyar utamane kanggo sampeyan lan nampani desain khusus dhewe.

    We duwe tim hasrat lan enom, karo luwih saka 40 Staff sales lan luwih saka 200 karyawan produksi, kita nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan siji-kanggo-siji.

    Miturut syarat pelanggan sing beda-beda, kita bakal nindakake komunikasi sing efektif lan ngirimake kabutuhan pelanggan menyang departemen produksi, supaya bisa nyedhiyakake produk sing marem kanthi cepet.

    otomatis-FACTORY-YOGA-WEAR-ACTIVEWEAR-LEGGINGS
    JW-FACTORY-WORKIG

    SERTIFIKASI

    1
    1
    1

    Pelanggan kita

    Kita duwe kerjasama jangka panjang karoWALMART, HEAD, FILA, TRAGET, MARIKA, COSTCO, Recreational Equipment, Dick's, Bass Pro, perusahaan kayata Akademi, lan kerja sama karo akeh penjual amazon.Nyedhiyakake kanthi rutin saben taun.Kita banget pengalaman, ngerti perkembangan paling anyar ing industri olahraga, lan bisa menehi panuntun dhumateng mbiyantu lan saran supaya sampeyan bisa luwih adol lan develops.Pelanggan kita kabeh ndonya.Kita kenal karo pasar lan kabijakan saka macem-macem negara lan ngerti tren produk populer.

    Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kapan wae!

    yoga-leggings-show
    24

    FAQ

    Q1: Apa rega sampeyan?

    Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    Q2: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

    Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

    Q3: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

    Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

    Q4: Apa wektu timbal rata-rata?

    Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

    Q5: Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

    Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
    30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.

    Q6: Apa garansi produk?

    We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong

    Q7: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

    Q8: Kepiye babagan biaya pengiriman?

    Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita