• Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika

Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika

  • Kain sing entheng lan elastis
  • Bentuk kontur sing apik
  • 87% nilon, 13% spandex
  • Rasa nyaman saka kathok cendhak yoga kanthi ikat pinggang sing mulus
  • LOGO lan Paket sing disesuaikan bisa ditampa
  • Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika
  • Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika
  • Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika
  • Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika
  • Latihan & Jogging Nganggo Celana Pendek Wanita sing dicelup Tie-dyed Produsen Busana Amerika

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW08A Bahan 83% Nylon + 17% Spandex
Gaya Celana Pendek Yoga Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
6
8

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Celana Olahraga Nyerep Kejut Intensitas Tinggi Eiffel Cantik Mbalik Kebugaran Yoga Gulu Dhuwur?

Kita ngrancang celana pendek iki kanthi teknik dicelup kanggo seri latihan.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.

Fitur celana pendek: Butt up kanggo gampang diatur.Lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Legging nyaman kabeh dina.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Sandhangan olahraga multifungsi: Sandhangan yoga sing sampurna kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita