• Warta perusahaan

Warta perusahaan

  • Napa kain NUDFIL minangka pilihan sing paling apik kanggo sandhangan aktif?

    Napa kain NUDFIL minangka pilihan sing paling apik kanggo sandhangan aktif?

    Nalika nerangake sandhangan aktif, kenyamanan lan kinerja minangka rong faktor utama sing nemtokake latihan sing sukses.Iki ngendi kain NUDFIL mlebu!!!Campuran unik saka kain NUDFIL saka rasa gundhul, teknologi sing nyerep kringet, lan regangan 4 arah dirancang kanggo menehi ...
    Waca liyane
  • Jacquard Weave - Desain sing nyenengake ing Legging Yoga

    Jacquard Weave - Desain sing nyenengake ing Legging Yoga

    Teknik tenunan Jacquard saiki akeh digunakake ing kain, nanging arang banget nganggo aktif.Kenging punapa?Ayo dipriksa ing ngisor iki: 1. Biaya luwih dhuwur: Dibandhingake karo celana yoga nilon, skill iki mbutuhake qua ...
    Waca liyane
  • Napa Celana Yoga Pinggang Tinggi Luwih Populer?

    Napa Celana Yoga Pinggang Tinggi Luwih Populer?

    Legging yoga (uga disebut celana yoga) ora mung ditampilake ing kelas yoga, nanging uga populer ing saben dina.Celana yoga pinggul dhuwur minangka cara sing paling apik kanggo awak lan wujud apa wae.Ing ngisor iki 6 alasan, wektune sampeyan milih legging yoga pinggul dhuwur kanggo pasangan sabanjure: Ora ana maneh muffin t...
    Waca liyane
  • Apa sing Dipakani ing Kelas Yoga?- JW Yogawear

    Apa sing Dipakani ing Kelas Yoga?- JW Yogawear

    Apa sing kudu dakanggo kanggo kelas yoga?Iku masalah kanggo pamula.Ayo goleki ing artikel iki.6-Juli 2022 Yoga minangka tarian mindfulness lan relaxati...
    Waca liyane
  • Kawruh babagan Yoga - Saka JW Garment

    Kawruh babagan Yoga - Saka JW Garment

    Yoga asale saka India lan nduweni sejarah lan budaya luwih saka 5,000 taun.Iki dikenal minangka "harta karun donya".Tembung yoga asale saka tembung Sansekerta India "yug" utawa "yuj", sing tegese "manunggal", "penyatuan" utawa "harmoni...
    Waca liyane
  • Olahraga Yoga Saben - JW Garment Yoga Wear

    Olahraga Yoga Saben - JW Garment Yoga Wear

    Sajrone periode epidemi iki, mboko sithik kita bakal nemokake manawa akeh wong sing miwiti latihan yoga kanggo njaga kesehatan lan nambah kekebalan, nalika ngatasi kasepen lan stres amarga dikunci.Kanggo sing ana ing wilayah kunci, yoga uga bisa ngilangi rasa wedi lan ...
    Waca liyane
  • Grup JW Bakal Mbalik!

    Grup JW Bakal Mbalik!

    Sawise sewulan ngisolasi lan ngontrol, kahanan ing Shanghai saya apik banget, akeh wilayah sing wis nol kasus sawetara dina, wiwit wiwitan tetep ing njero ruangan nganti saiki duwe telung jam saben dina kanggo blanja.Saiki lalu lintas, logistik lan sawetara perusahaan mboko sithik bali menyang n ...
    Waca liyane
  • Pranyatan Karyawan saka JW Garment

    Pranyatan Karyawan saka JW Garment

    Wabah tiba-tiba wabah kasebut wis mencet tombol ngaso ing Shanghai.Wiwit 1 April, Shanghai wis ditutup lan dikelola kanthi lengkap.Wong-wong wis ngentekake sasi sepi kanthi ketegangan lan ora duwe daya.Yen dideleng saka kenaikan saben dina, kayane isih ana wektu sadurunge tutup lengkap, bu...
    Waca liyane
  • Mangan Sehat Kualitas Urip saka JW Garments

    Mangan Sehat Kualitas Urip saka JW Garments

    Sajrone wektu kasebut, amarga serangan balik saka epidemi ing Shanghai, wong-wong tetep ing omah kanggo ngisolasi lan nglindhungi.Akeh wong sing seneng urip wis wiwit nandur tunas bawang putih, bawang ijo, sayuran ijo, lan liya-liyane ing loteng, supaya ora mung mangan sayuran ...
    Waca liyane
  • Persediaan lan Penawaran paling apik saka JW Garment

    Persediaan lan Penawaran paling apik saka JW Garment

    Amarga serangan balik saka epidemi, uripku dipencet tombol ngaso.Ing dina nalika ora diisolasi ing omah, saliyane mangan lan turu, aku bakal ngatur sawetara latihan ing wektu luang.Supaya tetep fit, aku kudu olahraga;kabeh olahraga ora bisa dipisahake saka ...
    Waca liyane
  • COVID Mungkasi Lalu Lintas nanging Ora Maju

    COVID Mungkasi Lalu Lintas nanging Ora Maju

    COVID sing diwiwiti wulan kepungkur terus nganti saiki, lan kahanan saiki ora optimis.Saben dina kita ngarep-arep manawa wabah kasebut bakal rampung kanthi cepet, lan kita kabeh bisa bali menyang urip normal lan kerja.Nanging mitra kita ing JW Garment, sanajan ing wektu sing angel, tetep ...
    Waca liyane
  • JW Garment Plant Dye

    JW Garment Plant Dye

    Industri pewarnaan duwe masalah Ana akeh masalah karo praktik pewarnaan lan perawatan tekstil saiki, lan meh kabeh ana hubungane karo konsumsi banyu lan polusi sing berlebihan.Katun dyeing utamane mbutuhake banyu, amarga dikira-kira yen pewarnaan lan finishing bisa nggunakake sekitar 1 ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2