• Olah raga endi sing duwe efek ngobong lemak paling apik ing latihan fitness umum kita?

Olah raga endi sing duwe efek ngobong lemak paling apik ing latihan fitness umum kita?

Kita ngerti yen ngilangi bobot ora mung ngontrol diet, nanging uga kudu ngiyatake latihan fitness kanggo ningkatake aktivitas lan metabolisme awak, lan nguatake fisik, supaya bisa ngilangi bobot kanthi sehat.
Nanging, ana akeh pilihan olahraga fitness.Apa olahraga sing kudu sampeyan pilih kanggo ngilangi bobot supaya entuk efek bobote sing apik?Ayo goleki peringkat olahraga sing umum kanggo ndeleng olahraga sing paling apik kanggo ngobong lemak:


1. Jogging
Jogging iku olahraga sing wis akrab banget, jogging 1 jam bisa ngonsumsi 550 kalori.Nanging, angel kanggo wong sing lagi miwiti olahraga kanggo nerusake kanggo 1 jam.Umume, dheweke kudu miwiti mlaku kanthi cepet digabungake karo jogging, lan banjur pindhah menyang latihan jogging seragam sawise sawetara wektu.
Jogging bisa mlaku ing njaba utawa ing treadmill.Nanging, mlaku ing njaba bakal kena pengaruh cuaca.Bakal luwih akeh wong sing mlaku ing njaba nalika musim panas, lan luwih sithik wong sing mlaku ing njaba nalika musim dingin.Apa sampeyan luwih seneng mlaku treadmill utawa mlaku ing njaba?

2. Lompat tali
Skipping rope minangka latihan ngobong lemak kanthi intensitas dhuwur sing ora mung nambah denyut jantung kanthi cepet, nanging uga kanthi efektif mbangun otot lan nyegah mundhut otot.Lompat tali ora kena pengaruh cuaca, mung siji tali sing dibutuhake kanggo mlumpat saka papan mbukak cilik.
Skipping tali mung butuh 15 menit kanggo entuk efek jogging luwih saka setengah jam.Sawise skipping tali, awak bakal ing tingkat metabolisme dhuwur lan bakal terus ngonsumsi kalori.
Nanging, latihan skipping tali cocok kanggo wong sing rada kabotan, lan wong sing duwe bobot gedhe lan tekanan darah tinggi ora cocok kanggo latihan skipping tali, amarga gampang nyebabake masalah kesehatan.