• Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan

Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan

Celana yoga pinggang dhuwur desain anyar kanthi teknik tenunan jacquard 3D, elastis sing cocog kanggo umume wong.Nanging diangkat dening shaped, leggings mulus.Legging olahraga kompresi warna ijo, kuning, ungu.werna kopi.Custom OEM / ODM kasedhiya kanggo sampeyan kabeh.Hubungi kita, kita bakal nyedhiyani pilihan kanggo milih.

  • Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan
  • Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan
  • Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan
  • Celana Olahraga Tenun Jacquard 3D kanggo Latihan

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW8802 Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Celana Yoga Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
主图 L3
主图 L4

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Celana Olahraga Jacquard Weave kanggo Latihan utawa Kebugaran?

● Legging yoga iki kanthi pola tenunan jacquard diprodhuksi kanthi bahan super lembut lan elastis-nilon&spandex.Celana yoga gaya anyar JWCOR kanggo wanita digawe saka kain sing nyerep kelembapan kanthi teknologi 4 arah.Kaya kulit nomer loro, pabrik legging fitness wanita iki nyedhiyakake kenyamanan maksimal, dhukungan lan celana jangkoan.Kita pengin legging olahraga fashion kita ora mung pas nanging uga nyaman kanggo nyandhang sedina muput.

● Pola tenunan jacquard uga njamin kualitas katun, adhedhasar bahan sing paling apik.4 warna dipilih dening para pelanggan ing saindenging jagad.Mesthi ana sing dadi favorit.

● Celana yoga 2022 sing mulus iki uga bisa digunakake minangka shapewear sing sampurna.Desain pinggang dhuwur bisa ngontrol weteng, ora ana muffin maneh, kanthi sampurna njelasake kurva lan nyederhanakake wangun awak.Kajaba iku, jahitan interlocking lan crotch gusseted saka leggings pinggul dhuwur wanita iki dirancang kanggo ngurangi iritasi lan ngilangi abrasions.Sampeyan bisa kanthi gampang mindhah, jongkok, regangan utawa nindakake postur sing dikarepake nalika olahraga.

● Hygroscopic lan opaque-Thanks kanggo materi Kelembapan-nyerep, kathok ketat olahraga iki karo kanthong bantuan kanggo mbusak Kelembapan saka awak, ngijini sampeyan kanggo tansah aran kelangan nalika kringet kathah, nyediakake comfort tahan suwe.Kain regangan sing tahan bentuk menehi dhukungan sing ora ana tandhingane tanpa kuwatir babagan transparansi.Disaranake banget kanggo gym, fitness, mlaku, olahraga ruangan utawa olahraga apa wae.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita