• Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness

Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness

Rincian penting, set yoga wanita diprodhuksi ing Shanghai, China.Kain kualitas dhuwur ditampilake kanthi Breathable, Sustainable, CEPAT KERING, Water Resistant, Recyclable, Seamless, Four-Way Stretch, Anti-Odor.Kasedhiya ing saham.Logo sing disesuaikan ditampa, wektu timbal pesenan sampel 7 dina.Kabeh kulit-loropaken.Hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness
  • Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness
  • Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness
  • Setel Yoga Kontras Loro Nada Wanita Fitness

  • Harga FOB:Kontak karo kita
  • MOQ:100pcs - 300pcs
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Gaya No. JW021D Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
    Gaya Set Yoga Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
    Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
    Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
    2
    5

    Rincian liyane

    Napa sampeyan milih Celana Olahraga Nyerep Kejut Intensitas Tinggi Eiffel Cantik Mbalik Kebugaran Yoga Gulu Dhuwur?

    Kita ngrancang set yoga iki kanthi warna kontras ing bra olahraga kanggo tampilan fashion, cocog kanggo seri latihan.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

    Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain mburi salib sing seksi nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo bra gym yoga olahraga sing mbukak lan olahraga sing pas.

    Fitur bra: Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Cangkir sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Kabeh-dina comfort bra.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

    Kotang olahraga multifungsi: Kotang sing cocog kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

    100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

    Informasi liyane

    Pabrik lan Bengkel Kita

    Pemasok Bahan Baku Kita

    Penyerapan banyu sing apik

    Layanan sing disesuaikan

    Carane Nggawe?

    Pasar Utama Kita

    Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita