• Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem

Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem

Yoga kompresi kebugaran wanita lengen cendhak nganggo ritsleting, olahraga ramping kanggo olahraga;Deleng rincian, kain yoga setengah zip dirancang kanthi pinggul ing saben sisih - gambar paling anyar.OEM yogawear fitness iki ditrima, menehi pelanggan kita koyo luwih ing Yoga, Mlaku lan sembarang aktivitas olahraga.Sampeyan bisa milih gaya kita lan sampeyan uga bisa duwe desain dhewe.

  • Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem
  • Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem
  • Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem
  • Kaos Yoga Setengah Zip Wanita Slim Lengan Pendek Adem

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW638 Bahan 85% Nylon + 15% Spandex
Gaya Kaos Yoga Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
3
4

Rincian liyane

Napa sampeyan milih kaos yoga warna solid iki kanthi lengen cendhak seksi?

Kaos yoga wanita iki nganggo ritsleting ing ngarep kanggo sawetara latihan.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi entheng, desain digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali pinggang ngidini sampeyan muter kanthi gampang, lan katon ramping lan seksi, nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.

Nyandhang ndhuwur olahraga multifungsi: Kaos yoga sing sampurna kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Busana fitness JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kaos olah raga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang ing njero lan njaba.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita