• Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings

Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings

Set yoga sing nyaman kanthi desain seksi, garis pundhak salib X ing sisih mburi, lan celana kerja kanthi warna kontras.

Bahan: Nylon
Panjang Lengan (cm): Tanpa Lengan
Jenis Olahraga: Yoga
Fitur: Anti Pilling
Fitur: Anti-Shrink
Fitur: Anti-Wrinkle
Fitur: Breathable
Fitur: cepet garing
Fit: Cocog kanggo ukuran, njupuk ukuran normal
Tipe Pola: Solid
  • Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings
  • Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings
  • Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings
  • Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings
  • Hot Sexy Net Design Yoga Sets kanggo Fitness Grosir Custom Girls Yoga Bra Logo lan Yoga Leggings

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW036D Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Set Yoga Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
6
XQT5

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Celana Olahraga Nyerep Kejut Intensitas Tinggi Eiffel Cantik Mbalik Kebugaran Yoga Gulu Dhuwur?

Kita ngrancang bra iki nganggo tali salib ing mburi kanggo sawetara latihan.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain mburi salib sing seksi nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo bra gym yoga olahraga sing mbukak lan olahraga sing pas.

Fitur bra: Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Cangkir sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Kabeh-dina comfort bra.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Kotang olahraga multifungsi: Kotang sing cocog kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita