• Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable

Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable

Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Kebugaran Bernapas,Kolar sing ngadeg nyedhiyakake jangkoan lan perlindungan tambahan;garasi zipper ora bakal ngeruk dagu, lan jaket olahraga slim karo bolongan jempol menehi jangkoan tangan lan anget ing mangsa kadhemen;nganggo jaket olahraga iki supaya luwih seneng yoga, Mlaku lan kegiatan olahraga.Zipper dilebokake ing tas tangan, lan ana soket headphone ing njero.Tas njero trep kanggo kunci, ponsel lan barang pribadi liyane supaya disimpen kanthi aman nalika olahraga.

  • Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable
  • Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable
  • Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable
  • Jaket Olahraga Bebas Wesi Kerah Dhuwur Tutup-kunci Zipper Kasual Longgar Busana Fitness Breathable

Detail Produk

Video

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW1326 Bahan 77% Nylon + 23% Spandex
Gaya Puncak Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
1
2

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Jaket Olahraga Bebas Besi Kerah Dhuwur Tutup Kunci Zipper Kasual Longgar Busana Kebugaran Bernapas?

Tahan angin lan anti banyu: Jaket olahraga wanita iki digawe saka kain teknis sing tahan angin supaya sampeyan tetep anget lan garing.Iku cukup entheng kanggo nggawe sampeyan kelangan sawise latihan, nanging uga awet lan tahan cuaca supaya sampeyan anget lan dilindhungi.Kain kasebut anti banyu lan ambegan, sing bisa nahan udan deres nalika numpak sepedha utawa mlaku-mlaku ing njaba ruangan, njaga inti sampeyan nyaman lan garing.

Elastis alus lan 4 arah - Cangkang digawe saka kain elastis 4 arah kanggo macem-macem gerakan.Sampeyan ora bakal aran watesan sembarang.Manset elastis lan kain elastis mbantu sampeyan pindhah kanthi bebas.Jaket olahraga wanita kita cocok banget kanggo hiking ruangan, mlaku-mlaku, mlaku-mlaku, camping, tenis, yoga, gunung, sepedaan dalan, latihan, sepedaan, golf, lelungan, olahraga, jogging, sepedaan gunung, lsp.

Jaket lari reflektif wanita kanthi bolongan jempol-Garis kerah sing ngadeg kanthi kaca ngarep ing ngisor zip, lengen dawa kanthi bolongan jempol, potongan buntut lan hem elastis mbantu nutup unsur lan nyegah nunggang.Wis reflektor ing ngarep lan mburi kanggo nyedhiyani visibilitas dhuwur ing peteng.

Jaket olahraga sing bisa diowahi nganggo lengen sing bisa dicopot-Jaket wanita nganggo lengen nganggo ritsleting bisa gampang diowahi dadi rompi mlaku tanpa lengen nalika sampeyan rumangsa panas ing mangsa panas.Iki minangka solusi loro-ing-siji sing serbaguna kanggo olahraga ruangan ing 4 musim.

5 kanthong fungsional-2 kanthong tangan nganggo ritsleting, 2 kanthong njero, 1 kanthong mburi nganggo ritsleting gedhe, njaga barang-barang sampeyan kanthi aman lan aman.Padha sampurna kanggo nggawa barang-barang penting, kayata ponsel, dompet, kunci, lsp.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita