• 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging

2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging

  • 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging
  • 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging
  • 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging
  • 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging
  • 2022 INS Hot Sell Yoga Set kanggo Wanita Lengan Panjang lan Legging

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW3021 Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Setelan Yoga Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
yoga lengan panjang hitam
seksi lengan panjang hijau

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Set Pakaian Yoga Hot Selling?

Set Yoga Desain Anyar: Miturut tren busana, kita ngrancang set busana yoga iki, kalebu lengen dawa sing aktif lan legging nyenyet komprèsi, ora mung kanggo latihan nanging uga busana kanggo nyandhang ing dalan.Desain pesawat uga ngindhari rasa ora nyaman kanggo cocog.Cukup nganggo set iki, banjur lunga!Gampang lan trep.Kain fashion ing 3 taun sabanjure~

Yoga Lengan Panjang: Sendok ultra-lembut kanthi bobot entheng, dirancang kanthi ndhuwur sing luwih cendhek, nuduhake bagian weteng sing paling tipis, rada seksi.Gulu sing elegan ditampilake kanthi kerah bunder.Gaya olahraga apik kanggo olahraga.Kain ambegan nyedhiyakake wiking kringet.Iku apik gayane lan unik.Sampurna kanggo cocog karo legging yoga, celana ketat olahraga utawa celana pendek fitness.

Legging Yoga: Celana yoga pinggang dhuwur kanthi regane 4 arah, nyedhiyakake dhukungan luwih akeh.Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Cangkir sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Celana nyaman kabeh dina.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Set olahraga multifungsi: Iki minangka busana olahraga sing sampurna kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Busana yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita