• Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur

Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur

Jas olahraga 4 cara tanpa bra, iku kanggo musim gugur lan musim dingin.Kanthi 4 werna: ireng, coklat, biru lan ijo.Cocog kanggo cocog karo celana yoga pabrik sing beda-beda kanthi pinggul dhuwur.Lycra yoga olahraga ndhuwur karo hooded ing mburi, marang angin.LOGO khusus ditrima, dicithak utawa dilukis.Ngenteni ketemu kowe~

  • Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur
  • Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur
  • Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur
  • Tank Top Lulu Yoga Lengan Panjang kanggo Latihan Wanita ing Busana Musim Gugur Musim Gugur

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW001F Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Yoga Top Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
kualitas yoga nyandhang ndhuwur ing china
pabrik alo olahraga ndhuwur

Rincian liyane

Napa sampeyan milih top yoga olahraga kualitas pabrik kanggo merek sampeyan?

Top yoga wanita iki dirancang miturut gaya lulu.Kanthi 4 warna klasik: ireng, biru, ijo lan coklat.Kanggo sawetara latihan ing musim gugur lan musim dingin, njaga sampeyan saka kadhemen.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain hooded nyedhiyakake dhukungan tahan angin tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo ndhuwur mbukak lan olahraga yoga olahraga sing cocog.

Fitur ndhuwur: Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Cangkir sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Kabeh-dina comfort bra.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Jas olahraga multifungsi: Jas yoga sing sampurna kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita