• Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi

Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi

Yoga Long Seelve

Lengan olahraga iki dirancang kanthi warna sing diudani lan kontras, katon luwih modis.Lan kerah lan zipper kualitas dhuwur, nuduhake garis gulu sing elegan.

Yoga Bra Kab

Bra yoga olahraga iki bentuke X ing mburi kanggo macem-macem latihan.Lan nganggo bra sing dibangun, banget intensif kanggo macem-macem kegiatan olahraga.

Yoga legging

Celana yoga pinggang dhuwur sing mulus kanthi warna kontras.Iku gampang kanggo cocog karo bra utawa crop top liyane.Kaya putih, ireng, biru, utawa werna liyane.
  • Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi
  • Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi
  • Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi
  • Set Yoga Ribbed Wanita Lengan Panjang Tanpa Lengan dan Legging Pinggang Tinggi

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW3622 Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Set Yoga Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
主图 C3
主图 C4

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Set Kebugaran Yoga Penyerapan Shock Intensitas Tinggi?

Set yoga desain anyar sing mulus kanggo wanita, kalebu bra yoga, jaket yoga, lan celana yoga.Iku gampang kanggo go-to things.Cocog kanggo aktivitas kaya yoga, olahraga, fitness, mlaku, utawa mlaku-mlaku asu.Ukuran S/M/L.Ukuran utawa warna sing disesuaikan bisa ditampa.

Digawe saka kain kualitas apik sing tahan kelembapan, regangan 4 arah.Dadi bra olahraga kanggo wanita nyedhiyakake dhukungan sing apik, lan legging fitness ngangkat bokong, lan ora ana muffin maneh.Jaket bakal nggawe sampeyan anget nalika sampeyan olahraga ing njaba.Sing dirancang kanggo layanan dawa.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain mburi salib sing seksi nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo bra gym yoga olahraga sing mbukak lan olahraga sing pas.

Padha entheng, lan gampang kanggo nindakake.Set yoga sing sampurna kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga apa wae, utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita