• Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun

Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun

Kaos yoga wanita iki dirancang kanggo wong diwasa.Bahan sing padhet yaiku spandex lan nilon kanggo top cendhak yoga olahraga wanita iki, fitur nuduhake breathable, garing-cepet, regangan aktif lan kompresi.Minangka ndhuwur potong olahraga, gampang dicocogake karo celana olahraga kaya legging yoga.We tak sotck ing warehose, hubungi kita, padha kasedhiya kanggo nuduhake karo sampeyan.Uga sampling 7 dina minangka dhukungan.

  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun
  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun
  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun
  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun
  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun
  • Tops Yoga Kain Daur Ulang Mudo kanggo Wanita karo Bra Dibangun

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JWT035 Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Yoga Top Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
xqd4
xqd5

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Tops Yoga Daur Ulang Kompresi Nude kanthi Bra Dibangun?

Top yoga olahraga wanita iki dirancang kanthi wangun U ing mburi kanggo faktor fashion.Kanthi kringet-wicking nilon lan spandex, kain punika Highly elastis.Ana bra sing dibangun, nyedhiyakake dhukungan sing apik, penylametan bentuk sing apik, lan kenyamanan sing tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain mburi salib sing seksi nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo bra gym yoga olahraga sing mbukak lan olahraga sing pas.

Fitur bra: Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Cangkir sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Kabeh-dina comfort bra.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Kotang olahraga multifungsi: Kotang sing cocog kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita