• Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh

Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh

Legging yoga fashion kanthi pola kotak-kotak, dikemas ing polybag.

Logo khusus ditrima, mangga kirim file logo.Kita bakal menehi rega paling apik.

Kain breathable lan stretch apik kanggo olahraga olahraga lan mlaku.
  • Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh
  • Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh
  • Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh
  • Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh
  • Gym Nganggo Celana Yoga Wanita Pinggang Dhuwur kanthi Ambegan Mesh

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Gaya No. JW005b Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Celana Yoga Wanita Kab Aplikasi Yoga, Olahraga, Fitness etc
Simpenan kasedhiya Customized kasedhiya
Ukuran S, M, L, XL utawa Custom warna Customized
xqt1
xqt2

Rincian liyane

Napa sampeyan milih Celana Legging Yoga Wanita Kompresi Tinggi kanggo Latihan lan Nggoleki Fashion?

Kita ngrancang celana yoga iki kanthi pola kotak-kotak ing saubengé kanggo tampilan fashion.Digawe saka kain moisture-wicking lan kringet-wicking karo kelenturan papat cara, menehi support banget lan jangkoan, kelangan, lan menehi sampeyan karo Gamelan COTTONY-SOFT HANG FEEL, penylametan wangun banget, lan comfort tahan suwe.

Dhukungan entheng: Sendok ultra-lembut kanthi bantalan sing entheng, bisa dicopot lan desain salib digabungake kanthi gaya sporti kanggo menehi dhukungan sing entheng.Tali salib ngidini sampeyan gampang nggulung.Desain mburi salib sing seksi nyedhiyakake dhukungan mburi tambahan.Iku apik gayane lan apik gayane.Iki uga cocog karo bra gym yoga olahraga sing mbukak lan olahraga sing pas.

Fitur Legging: Push munggah lan isi bantalan sing bisa dicopot supaya gampang diatur.Bokong sing bisa dicopot nambahake wujud lan jangkoan lengkap, lan lapisan bolong regangan menehi rasa ambegan lan adhem.Kabeh-dina comfort bra.Kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, lan ora bakal ngeculake sawise pirang-pirang ngumbah.

Kotang olahraga multifungsi: Kotang sing cocog kanggo yoga, olahraga, fitness, jinis olahraga utawa panggunaan saben dina.Kotang yoga JWCOR nggabungake fashion, fungsi lan kinerja.Kotang olahraga sing apik banget iki cocog kanggo nyandhang kaos lan non-olahraga kayata tank top lan sandhangan entheng.

100% layanan wareg: Sampeyan arep apa sing paling cocog karo sampeyan.Kita ndhukung kualitas bra kita, yen sampeyan ora wareg kanggo alesan kualitas produk, please aran gratis kanggo email kita kanggo bantuan.

Informasi liyane

Pabrik lan Bengkel Kita

Pemasok Bahan Baku Kita

Penyerapan banyu sing apik

Layanan sing disesuaikan

Carane Nggawe?

Pasar Utama Kita

Pilihan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita